logodesign

I forbindelse med åbningen af det nye børne- og ungehospice, lavede de en logokonkurrence. Her kunne man give sit bud på deres nye logo. Mit logo tog udgangspunkt i Strandbakkehuset’s vison – LIV, LEG og LINDRING.
 HÅNDAFTRYK
Logoet afspejler to håndaftryk – det syge barn og dens forældre og/eller personalet på Strandbakkehuset. Den voksne hånd omfavner barnets hånd, som havde det holdt hånd i hånd. Dette symboliserer at den beskytter, lindre smerte og viser kærlighed for barnet. 
Barnets hånd går i et med baggrunden, men viser sit aftryk den voksne hånd. Dette afspejler, at barnet – uanset om det er på denne jord eller ej, har gjort indtryk og sat sit aftryk i den voksnes liv. Et aftryk som aldrig vil forsvinde.
Strandbakkehuset er placeret midt i både den voksnes og barnets aftryk, for at illustrere at Standbakkehuset er en del af barnets og forælderens liv – på godt og ondt.
Den voksnes hånd læner sig op ad Strandbakkehuset, for at illustrere, at den voksne kan læne sig op ad støtte. 
FARVER
Har valgt at anvende forskellige farver for at få “legen” fra Strandbakkehusets vision med i logoet. Har dog hold farverne afdæmpet – for ikke at gøre logoet for munteret. Logoet fungerer dog også i sort/hvid – hvis dette foretrækkes.